Impresszum

A szolgáltató adatai

Rövidített cégnév:

Matic Kft.

Teljes cégnév:

Matic Ipari Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Székhely:

6066 Tiszaalpár, Alkotmány u. 7.

Levelezési cím:

6066 Tiszaalpár, Alkotmány u. 7.

Adószám:

11026060-2-03

Cégjegyzékszám:

03-09-101909

Telefon:

+36 76 424 015

Weboldal címe:

www.matic.hu

Web üzemeltető:

Matic Kft. - 6066 Tiszaalpár, Alkotmány u. 7.

E-mail:

Információ:

Lépjen kapcsolatba velünk!

 


Tájékoztatás szerzői jogvédelemről

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat, videó- és hangfelvételeket a Matic Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

A Matic Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:
A Matic Kft. weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete - beleértve a kép, hang, és videó tartalmakat - az üzemeltető tulajdona, szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Matic Kft. jogosult.
A Matic Kft. logó a Matic Kft. védjegye.

A Matic Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit - beleértve a kép, hang, és videó tartalmakat - bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni.

A Matic Kft. weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon a Matic Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - a Matic Kft. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

A Matic Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. Az Internet szolgáltató nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérthetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Matic Kft. kifejezetten kizárja.

A Matic Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez az Internet szolgáltató  weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.


Matic Ipari Szolgáltató Kft.

Székhely

  • 6066 Tiszaalpár, Alkotmány u. 7.
  • +36 76 424 015
  • +36 76 424 139
  • ,
  • www.matic.hu
Copyright © 1992-2024 Matic Ipari Szolgáltató Kft. - Minden jog fenntartva.

Webdesign és fejlesztés: Visual-Art Studio

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Bővebb információ »